Cameraman nunta Pitesti

Am sa va povestesc despre nunta varului  meu si cameraman nunta. Am crezut ca a fi cameraman nunta este foarte simplu si ca fiecare cameraman nunta face pana la urma acelasi lucru. Ei bine nu este asa. diferenta dintre cameraman nunta si cameraman nunta profesionist o sa o vedeti chiar in aceasta poveste.Orasul Pitesti imi aminteste de copilaria mea, dar ciudat, nu de faptul ca am stat acolo, nici macar ca am fost in vizita. Imi aminteste de bunica mea, de fratele ei, de verisorii mei. Veneau rar pe la noi, cam o data pe an si abia asteptam cu totii sa vina. Cand am crescut nu mai asteptam pentru dulciuri, ci pentru verisorii mei care ne povesteau lucruri de la oras. Anii au trecut, ne-am casatorit, ne-am pus la casele noastre si ne vizitam din ce in ce mai rar.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

cameraman nunta

cameraman nunta

Intr-o zi m-a sunat unul dintre verisori ca sa ma invite la nunta lui. Am acceptat cu drag, eram fericita pentru el, insa cumva eram timorata de faptul ca trebuie sa merg in Pitesti, oras pe care eu il consideram destul de mare si cochet si ma asteptam sa fie o nunta de fite. M-am inselat, oamenii nu erau deloc fitosi, dar da…erau eleganti, frumosi si foarte de treaba. Cel mai tare m-am inselat in privinta celor cu care a semnat un contract pentru a filma nunta. Credeam ca filmarile vor fi ca cele ale matusii mele( mama verisorului), pe care ni le aratase cu ani in urma cand eram mica si ne uitam la televizorul alb-negru. Ma asteptam ca singura diferenta sa fie faptul ca televizoarele alb-negru erau demult uitate si trecusem la cele color. Verisorul meu mi-a spus ca au angajat un cameraman nunta Pitesti, dar nu am stiut ce inseamna asta pana ce nu am vazut filmari nunti pe internet si pana ce nu mi-a povestit despre echipa Studioblitz, cea cu care au semnat un contract de angajare pentru filmare nunta profesionista. Mi-a povestit ca vor fi filmati cu drona, vor avea filmari nunti gen: teaser, trailer, trash the dress, pregatiri nunta, luna de miere, etc. Era foarte entuziasmat spunand ca pur si simplu dupa nunta cand imi va trimite filmari nunti profesionale, voi avea impresia ca ma uit la un film de dragoste. Sincera sa fiu m-am uitat la el ca si cum ascultam povesti gen : ,, Fat frumos din lacrima” si ma prefaceam ca il cred, apoi mi-am zis ca este foarte posibil din moment ce au bani si isi permit, tehnologia a avansat, iar arta cinematica nu mai inseamna demult doar o camera video, un aparat de fotografiat ci multa aparatura de ultima generatie. Cand varul meu mi-a spus ca nu il va costa foarte mult ca sa aiba parte de un cameraman profesionist nunta, iar am inceput sa ma indoiesc de ,, filmul” la care ma voi uita, asa ca nu am mai dat importanta subiectului si mi-am spus ca important este ca nunta celor doi sa fie asa cum isi doresc pentru ca oricum aceste amintiri nu li se vor sterge niciodata din minte.
A venit si ziua in care am primit filmare nunta la pretul avantajos, realizata de cameraman nunta de care imi povestise verisorul meu. Da, avea dreptate, nu am intrebat suma, dar daca el spune ca a fost un pret bun, eu il cred pe cuvant, insa tot ce m-a emotionat a fost cu adevarat filmul de dragoste, realizat de cameraman nunta la care am privit si mi-a placut. Da, m-am convins, tehnologia a avansat si o echipa precum Studioblitz poate face ca tu sa fii rolul principal, iar cameraman nunta nici macar nu te deranjeaza pentru a surprinde cele mai frumoase momente.
Sunt fericita ca am descoperit ca exista intr-adevarat cameraman nunta Pitesti si ca varul meu a avut parte de filmare nunta ca in povesti.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment