Barbatul-femeie

Poate l-ai intalnit deja, insa nu l-ai recunoscut. Unii dintre ei nu ies in evidenta prin nimic. Au adoptat comportamentul barbatilor care isi merita din plin acest titlu. Insa trebuie sa recunoastem ca barbatul-femeie a devenit o specie din ce in ce mai intalnita in zilele noastre. Il vei recunoaste daca vei observa anumite detalii care fac diferenta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Barbatul-femeie

Barbatul-femeie este de o sensibilitate cum rar ti-a fost dat sa vezi. Se emotioneaza imediat ce il privesti in ochi, inima incepe sa ii bata cu putere doar daca se intampla sa il atingi accidental pe mana. Daca ai facut asta, se gandeste imediat la momentul in care veti ajunge la altar.

Barbatul-femeie

Barbatul-femeie

Desi vremurile s-au schimbat si nu este nimic iesit din comun ca o femeie sa aiba initiativa si sa faca uneori primul pas, exista totusi anumite limite. Insa barbatul-femeie nu le cunoaste si nu le va sesiza niciodata. El se va comporta mereu ca o panseluta, ca o floare delicata fata de care trebuie sa te porti cu cea mai mare grija. Va astepta mereu ca femeia sa aiba initiativa. Ea va trebui sa faca primul pas si sa il cheme la o intalnire. Tot ea trebuie sa isi ia inima in dinti si sa il sarute. Dupa intalnire si dupa sarut, el va astepta cu sufletul la gura sa ii sune telefonul sau sa primeasca pe Facebook, nu-i asa, un mesaj de la ea. Si, culmea, tot ea va aduce in discutie si cea de-a doua intalnire. Iar daca se va ajunge la… sex… Ea trebuie sa astepte ca el sa fie pregatit sa isi dea textila jos. Trebuie sa fie atenta si delicata, sa il faca sa se simta iubit. Sa nu creada ca se foloseste de el si nu vrea decat sa il aduca in dormitor. I-ar rani sentimentele, l-ar face sa planga cu lacimi amare. Si e pacat de rimelul pe care si-l aplica pe gene. Corect?

Lui i se pare firesc ca ea sa depuna tot efortul, in timp ce el isi roade ungiile ore intregi, asteptand cu nerabdare un mesaj de la ea. Am uitat sa mentionez un lucru : unghiile date cu lac. Si in timp ce asteapta ca ea sa faca mereu primul pas, are grija sa isi penseze sprancenele cu precizie, sa isi cmpere pantaloni mulati pe corp, eventual sa dea si cu un pic de rimel pe gene. Ca sa fie atragator pentru ea, nu-i asa?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Barbatul-femeie

Barbatul-femeie

CITESTE SI: Semne ca nu ai incredere in el
CITESTE SI: Lucruri pe care un barbat nu le va spune unei femei

Parca uneori rolurile s-au inversat. Femeile au devenit barbati, iar barbatii au devenit femei. Unii dintre ei, bineinteles. Sunt mult prea delicati si mult prea sensibili. Au uitat ce-i ala orgoliu masculin, nu stiu ce inseamna sa fii barbat, sa iti asumi ceea ce spui, ceea ce faci. Sa ai curajul sa inviti in oras o tipa care-ti placa. Sa mergi spre ea si sa o saruti astfel incat sa o faci sa simta ca ii fuge panatul de sub picioare. Las-o si pe ea sa aiba initiativa, normal. Stiu ca-ti place. Dar nu o lasa pe ea sa faca totul! Fii barbat, dovedeste ca meriti sa porti ceea ce ai in pantaloni. Nu trebuie sa fii barbat doar cu numele sau doar cu organul sexual. Gandeste ca atare, comporta-te ca atare.

Barbatul-femeie poate fi o adevarata provocare pentru o femeie. Ea va simti la un moment dat ca este intr-o relatie cu o alta duduie sau poate se va trezi intr-o dimineata, speriata, crezand ca incepe sa se transforme intr-un barbat. Nu o lasa sa treaca printr-o astfel de experienta. Fii tu barabtul, asa cum este firesc sa fii.

Iar acum, la final, iti propun sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment