Barbatii atragatori pentru femei

Bineinteles, fiecare femeie are propriile preferinte in ceea ce priveste viitorul partener de cuplu, iar aceste preferinte difera de la caz la caz. Cu toate acestea, se pare ca exista anumite lucruri, anumite trasaturi pe care majoritatea femeilor isi doresc sa le regaseasca la barbatul cu care ar vrea sa fie intr-o relatie. Mai jos veti gasi cateva din aceste caracteristici. Asa ca, sa vedem cum arata barbatii atragatori pentru femei si de ce prefera ele acesti oameni.

Barbatii atragatori pentru femei

Pinterest

Barbatii atragatori pentru femei

Barbatii cu simtul umorului. Potrivit cercetarilor, femeile sunt atrase de barbatii care au simtul umorului, asta deoarece ii percep ca fiind persoane inteligente, cinstite, carora nu le lipseste creativitatea si, mai mult decat atat, sunt mult mai spontani. Bineinteles ca oricarei femei i-ar placea sa aiba aproape un barbat care sa o faca sa rada si sa se simta confortabil in preajma lui. Astfel, ii va fi mai usor sa fie ea insasi cand este cu el, sa nu se teama de faptul ca l-ar putea supara cu ceva si in felul asta sa inceapa sa construiasca ziduri in jurul lor. De semenea, un barbat cu simtul umorului va putea trece mai usor peste anumite situatii si astfel va putea face acelasi lucru si partenera sa.

Barbatii care asculta. Se spune ca de regula femeile sunt cele care vorbesc mult si despre multe lucururi, inclusiv sentimente etc. Pe de alta parte, se pare ca unii barbati prefera sa taca atunci cand partenerele sau sotiile lor le vorbesc, iar asta poate fi frustrant. Asa ca este de inteles de ce doamnele si domnisoarele isi doresc un partener care chiar asculta ceea ce li se comunica si ia parte la conversatii cu mai mult decat cateva raspunsuri monosilabice.

Barbatii atragatori pentru femei

SHunVMall Wallpapers

Vocea. Se pare ca barbatii atragatori pentru femei au o voce puternica. De ce se intampla asta? Se pare ca femeile asociaza acea voce cu puterea fizica, cu increderea in sine si, nu in ultimul rand, cu masculinitatea. Langa barbatii cu astfel de trasaturi ele se vor simti in siguranta si la adapost. Vor sti ca ei sunt un sprijin la nevoie, acestea fiind unele dintre motivele pentru care se simt atrase de ei. In plus, stim cu totii ca vocea unui om poate transmite informatii in legatura cu acea persoana. Desigur, asta nu inseamna ca trebuie sa judecam un om in functie de vocea sa, insa si aceasta ne poate spune ceva despre persoana repectiva daca acordam putina atentie.

Barbatii atragatori pentru femei arata diferit, variind in functie de preferintele fiecareia. Cu toate acestea, studiile au demonstrat ca in unele cazuri, preferintele doamnelor si ale domnisoarelor coincid, ele dorindu-si sa aiba alaturi persoane in care gasesc unele caracteristici precum cele enumerate mai sus.

Si acum, dupa ce am vazut cum sunt barbatii atragatori pentru femei, va propun sa accesati pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri realizate de un videograf de nunta. Vorbim despre momente deoasebite din vietile unor oameni care si le vor aminti mereu cu emotii. Va doresc vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment