Avantajele si dezavantajele nuntilor de primavara

Ati hotarat sa va uniti destinele primavara? Este un anotimp special, incarcat de parfum, ne transmite o stare de bine si ne face sa fim mai optimisti. Bineinteles ca iubim primavara, asa cum iubim fiecare anotimp, pentru ca fiecare are un farmec aparte. In materialul acesta vom vedea care sunt avantajele si dezavantajele nuntilor de primavara, pentru ca voua sa va fie mai usor sa decideti daca este sau nu este momentul perfect pentru ziua cea mare.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Care sunt avantajele si dezavantajele nuntilor de primavara?

Avantaje

Frumusetea naturala a anotimpului este foarte romantica. Ce poate fi mai frumos decat un copac incarcat cu flori, culorile pastelate, temperaturile care incep sa creasca sau cantecele pasarilor care parca sarbatoresc venirea primaverii? Romantic, nu?

Avantajele si dezavantajele nuntilor de primavara

Jo Photo Online

V-ar placea sa aveti alaturi cat mai mute persoane? Atunci nu ar trebui sa fie o probleme, deoarece in acea perioada nu sunt sarbatori sau alte evenimente importante (cu exceptia nuntii voastre, desigur), care sa le solicte prezenta in alte locuri. Si puteti chiar sa trimiteti invitatiile mai tarziu si totusi sa primiti raspunsuri afirmative.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Nu vei avea restrictii in ceea ce priveste rochia de mireasa. Vrei sa porti o rochie cu maneci? Poti face asta, deoarece temperaturile nu te vor face sa simti cum te topesti din cauza caldurii. Vrei o rochie fara maneci? O poti purta fara probleme.

Lista cu avantajele si dezavantajele nuntilor de primavara nu se opreste aici. Alt avantaj este acela ca poti opta pentru culori calde, vii, neutre, care se vor asorta cu pomii infloriti. Cu cat vor fi mai multe culori, cu atat atmosfera va fi una de poveste si vesela.

Veti putea face cele mai frumoase si artistice poze, asta datorita naturii care va fi un cadru perfect, dar si datorita luminii naturale.

Lista cu avantajele si dezavantajele nuntilor de primavara nu se opreste aici. In continuare vom vedea si care sunt dezavantajele in ceea ce priveste nuntile organizate in acest anotimp.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Avantajele si dezavantajele nuntilor de primavara

Ester Chianelli

Dezavantaje

Vremea poate fi imprevizibila. Bineinteles, vremea este imprevizibila indiferent de anotimp, insa poate va veti astepta la o zi insorita si va veti trezi in mijlocul unor scurte ploi de primavara. Bineinteles, nu este nicio tragedie, pentru ca pozele de nunta in ploaie sunt pur si simplu wow. Insa trebuie sa luati in calcul si acest scenariu.

Atentie la alergii! Daca tu, mirele sau invitatii aveti probleme cu alergiile primavara, atunci acesta ar fi un dezavantaj. Ochi inlacrimati sau nas inrosit la nunta sau poate chiar in albumul cu fotografii? Nu prea suna tentant, nu?

Avantajele si dezavantajele nuntilor de primavara

The Bride Link

Nu veti fi singurii care vor spune „DA” in acel anotimp, asa ca va puteti astepta ca furnizorii sa majoreze preturile pentru serviciile oferite. Asa ca, daca aveti un buget limitat, trebuie sa fiti atenti la acest aspect. In plus, numarul mare de nunti din acea perioada v-ar putea impiedica sa alegeti fotograful preferat sau locatia preferata etc. Daca nunta va fi primavara, pueti face rezervarile cu mai mult timp inainte, pentru a evita neplacerile.

Am aflat care sunt avantajele si dezavantajele nuntilor de primavara, iar acum va propun sa vedem impreuna un mic album cu fotografii de nunta facute primavara. Si pentru ca filmarile de nunta sunt la fel de importante precum sedintele foto, sa vedem cum arata si munca unui videograf profesionist.

filmari nunti bucuresti

filmari nunti bucuresti

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment