Asa vei fi sotia perfecta

Vrei sa stii cum sa fii sotia perfecta? Desigur, cum spuneam si cu alte ocazii, in alte articole, perfectiunea nu exista, insa asta nu inseamna ca nu poti avea anumite calitati si nu poti face anumite lucruri care sa il determine pe sotul tau sa te vada ca fiind sotia perfecta, ideala. Iata despre ce este vorba.

Asa vei fi sotia perfecta

Sinceritatea este foarte importanta. Este bine ca mereu sa ii spui adevarul sotului tau, sa nu il minti nici macar in legatura cu lucrurile minore. Asta pentru ca se va ajunge intr-un punct in care nu va mai putea avea incredere in tine. Si acelasi lucru este valabil si in cazul lui. Este bine sa fiti sinceri unul cu celalalt si sa nu va dati motive sa incepeti sa va indoiti de tot ceea ce spune sau face celalalt.

Asa vei fi sotia perfecta

Lifehack

Este important sa ai grija de sotul tau, sa ii arati ca iti pasa de el, de sentimentele lui. Fii atenta, iar daca vezi ca ceva nu este in regula, fii alaturi de el, chiar si atunci cand iti spune ca este bine. De asemenea, comunicati in fiecare zi. Astfel vei sti ce se intampla in viata lui si ii vei arata ca iti pasa de el, de ceea ce face, spune sau gandeste. Bineinteles ca acelasi lucru este valabil si in cazul sotului.

Si compasiunea este foarte importanta. Cand stii ca are anumite probleme, indiferent de natura lor, este bine sa ii fii alaturi, sa ii dovedesti ca se poate baza pe tine, indiferent de problemele prin care trece. Va insemna mult pentru el sa te stie aproape, in special in clipele in care are nevoie de sprijinul cuiva. Fii intelegatoare in astfel de momente, iar daca vezi ca atentia lui nu mai este indreptata catre tine, ca inainte, intelege-l! Este doar o perioada mai dificila prin care trece si este ideal sa te aiba aproape in acele momente. Si, bineinteles, si in cazul sotului este valabil acelasi lucru, si el trebuie sa fie alaturi de sotia lui in momentele grele.

Trebuie sa fii loiala. Este un lucru care nu prea are nevoie de explicatii, nu? Daca nu vei face asta, atunci cu siguranta relatia voastra nu are cum sa fie una sanatoasa, frumoasa, fericita si de lunga durata. Din moment ce ai ales sa fii sotia lui, atunci ii vei fi alaturi la bine si la greu, si nu vei incerca sa cauti in alta parte ceea ce simti ca sotul tau nu iti poate oferi. Daca intampinati probleme, rezolvati-le impreuna, nu fugiti de ele, aruncandu-va intr-o relatie extraconjugala.

Asa vei fi sotia perfecta

Happy Physio

Am spus si in alte articole cat de importanta este comunicarea intr-un cuplu. Este bine sa vorbiti despre cum a fost ziua voastra, despre ceea ce simtiti sau va deranjeaza. Numai in felul acesta relatia voastra poata sa se dezvolte si sa dureze cat mai mult.

Si acum, la final, dupa ce ai aflat cum sa fii sotia perfecta, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment