5 tinute pentru viitoarele mirese

Daca urmeaza sa te casatoresti, atunci cu siguranta trebuie sa alegi rochia de mireasa. Este cea mai importanta decizie pe care trebuie sa o iei in legatura cu nunta si, de asemenea, reprezinta si cea mai grea parte. Mai ales daca nu stii cum vrei sa arate si trebuie sa probezi zeci de tinute, poate, inainte sa o gasesti pe cea care iti place si te reprezinta. Insa mai sunt si alte 5 tinute pentru viitoarele mirese, carora trebuie sa le acorzi atentie. Afla detaliile din randurile care urmeaza.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

5 tinute pentru viitoarele mirese

1. Rochia pentru petrecrea de logodna. Bineinteles ca dupa ce primesti inelul, pentru a sarbatori faptul ca relatia voastra a ajuns la un alt nivel si ca in curand va veti casatori, veti da o petrecere. Ai grija sa laegi o tinuta frumoasa si potrivita pentru o astfel de ocazie. Alege o rochie feminina, care sa iti puna in valoare aspectul fizic. Poti alege orice tip de culoare si orice material. Este petrecerea voastra de logodna, deci imbraca-te asa cum simti.

5 tinute pentru viitoarele mirese

Engagement Party Photography for Melbourne by Prop & Pose Co. Photographs taken by Daniel Lawson. Hosted by the Preston Reservoir Bowls Club.

2. Rochia pentru petrecerea burlacitelor. Avand in vedere ca urmeaza sa te casatoresti, deci vei cheltui multi bani pe rochia de nunta si tot ce tine de organizarea marelui eveniment, nu trebuie sa investeti o suma fabuloasa si in rochia pentru petrecerea burlacitelor. Insa asta nu inseamna ca nu iti vei permite sa iti achizitionezi o tinuta mai deosebita si pentru acea ocazie. Tine cont de locul in care se va desfasura petrecerea, daca va fi intr-un club, la o terasa sau la un restaurant si in functie de loc, alege si ceea ce vei imbraca. Nu trebuie sa fie ceva extravagant care sa te faca sa scoti din portofel sume fabuloase, insa cu siguranta vei gasi ceva deosbeit in care te vei simti bine.

3. Rochia pe care o vei imbraca pentru repetitia de nunta. Daca alegeti sa aveti o repetitie pnetru nunta, atunci nu te vei imbraca in rochie de mireasa, in mod cert. Insa ai putea sa iti cumperi o rochie simpatica, ce iti palce tare mult. Si, ulterior, o poti purta si cu alte ocazii, poate cand vei merge la nunti, in calitate de invitat. Vei face o investitie, insa va fi ceva pe termen lung, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji ca vei investi banii, deoarece asa cum spuneam, vei purta rochia si cu alte ocazii.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Halatul pe care il vei purta in ziua in care te pregatesti pentru nunta. Poate fi unul din satin, personalizat, pe care poti scrie orice iti doresti tu. Poate fi distractiv sa il porti si vei face poze si vei fi filmata imbracata in el. Cu siguranta iti vei face amintiri frumoase. Si ulterior il mai poti folosi. Chiar si in luna de miere.

5 tinute pentru viitoarele mirese

Heavy.

5. Tinuta pentru ziua care urmeaza dupa nunta. Si a doua zi va fi nevoie sa depui un mic efort, chiar daca vei fi foarte obosita avand in vedere ca ziua precedenta a fost foarte incarcata. Insa cu siguranta vei arata tare bine.

Si acum, la final, dupa ce ai aflat care sunt cele 5 tinute pentru viitoarele mirese, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Daca urmeaza sa te casatoresti si inca nu ai ales un videograf, iar clipurile de pe site ti-au atras atentia, nu ezita sa ne contactezi.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment