5 lucruri pe care sa nu le faci la prima intalnire

La prima intalnire cu siguranta vei avea emotii, dar si asteptari. Este firesc sa se intample asta. Insa, indiferent de ceea ce simti, trebuie sa te asiguri ca vei evita anumite greseli. Asadar, iata care sunt cele 5 lucruri pe care sa nu le faci la prima intalnire.

5 lucruri pe care sa nu le faci la prima intalnire

1. Ai grija sa nu porti pantofi cu toc! Spun asta din doua motive. In primul rand, daca ti se par incomozi si nu poti merge bine pe ei, atunci cel mai bine ar fi sa eviti sa ii porti. Un al doilea motiv este acela ca este posibil ca el sa nu fi fost tocmai sincer in ceea ce priveste inaltimea lui. (Asta daca pe internet v-ati intalnit.) Daca vei fi mai inalta decat el, atunci este posibil ca egoul lui sa aiba de suferit, Insa, daca te simti bine pe tocuri si, in plus, stii ca nu este ok ca nu a fost sincer in ceea ce priveste inaltimea sa, atunci nu ai de ce sa nu porti tocuri.

5 lucruri pe care sa nu le faci la prima intalnire

Reader’s Digest

2. Ai grija si la tinuta! Nu te imbraca prea sexy. Insa ai grija sa fii tu, sa porti ceva ce te reprezinta. Daca el te place, bine, daca nu, cu siguranta vei gasi la un moment dat o persoana care sa te aprecieze pentru ceea ce esti. Asa ca, la prima intalnire fii tu insati si in ceea ce priveste vestimentatia. Nu ai de ce sa te ascunzi sau sa incerci sa pari o persoana care nu esti.

3. Ai grija despre ce vorbesti! Politica, religie, copii? Sau poate chiar despre subiecte mult prea persoanale pe care ar fi ideal sa le abordezi dupa ce va veti cunoaste mai bine? Gandeste-te bine la ceea ce vei spune. Da, daca este ceva important pentru tine, atunci nu ai de ce sa eviti subiectul, insa incearca sa nu te duci in acea directie imediat ce v-ati cunoscut si ati schimbat doua vorbe. Mai bie ramaneti la subiecte mai sigure cum ar fi locul in care v-ati nascut, unde ati copilarit etc.

4. Nu sta numai cu ochii pe telefon. Decat daca poate astepti un telefon important. Altfel nu. Este mult mai bine asa. Nu il vei face sa se simta prea bine vazandu-te in permanenta cu telefonul in mana. Va crede ca te plictiseste, ca nu te intereseaza, ca nu iti place intalnirea. Plus ca nu este nici politicos.

5. Sex. Sunt multe persoane care la prima intalnire fac sex. Asta depinde de fiecare in parte. Daca simti sa faci asta, atunci ce mai astepti? Insa fii sigura in momentul in care iei o astfel de decizie. Daca relatia voastra va continua, daca va veti mai intalni dupa aceea, atunci trebuie sa te asiguri ca nu isi face o idee gresita despre tine din moment ce ai decis sa faceti sex la numai cateva ore de cand v-ati intalnit.

5 lucruri pe care sa nu le faci la prima intalnire

RICK GOMEZ VIA GETTY IMAGES

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Daca urmeaza sa te casatoresti si inca nu ai ales un videograf pentru eveniment, iar clipurile de pe site ti-au atras atentia, nu ezita sa ne contactezi.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment