4 motive pentru a angaja un organizator de nunta

Poate ai senzatia ca sa angajezi un organizator de nunta este ceva extravagant, iar numai cuplurile foarte bogate sau cele din filme fac asta. In realitate, sunt foarte multi viitori miri care decid sa apeleze la ajutorul unui organizator de nunta pentru a crea cel mai frumos eveniment. Asadar, iata care sunt cele 4 motive pentru a angaja un organizator de nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4 motive pentru a angaja un organizator de nunta

1. Stii cum vrei sa arate nunta ta, insa nu ai idee cum sa pui totul la punct. Poate te gandesti la propria nunta inca din copilarie. Rochia de mireasa, printul pe calul alb, etc. Insa nu ai nici cea mai vaga idee cu ce sa incepi pentru a pune la punct un astfel de eveniment. Stii cum vrei sa fie rezultatul final, dar nu stii si cum ai putea pune lucrurile in miscare. Cea mai usoara modalitate este de a angaja un organizator de nunta.

4 motive pentru a angaja un organizator de nunta

Pocketful of dreams

2. Organizarea nuntii iti coupa foarte mult timp. Desigur, sunt multe cupluri carora le place ideea de a-si organiza propria nunta. In plus, reusesc si sa isi faca timp pentru a lua toate deciziile necesare si pentru a se documenta in vedere aorganizarii nuntii de vis. Insa sunt si multe cupluri carora timpul chiar nu le permite sa isi organizeze nunta. Sau pur si simplu prefera sa ii lase pe altii sa se ocupe de lucrurile acelea, pentru care nu au rabdarea necesara. Daca, dintr-un motiv sau altul nu ai cum sa iti organizezi nunta, atunci un profesionist poate fi extrem de util. Deisgur, vei scoate din portofel mai multi bani decat ai palnuit initial, insa si rezultatele te vor multumi.

CITESTE SI: Scrisoarea organizatorului de nunta pentru mireasa
CITESTE SI: Ce face organizatorul de nunta? Ai nevoie de unul?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

3. Organizezi nunta de la distanta. Daca, de exemplu, vrei ca nunta sa aiba loc in afara granitelor tarii, in orasul tau natal, ori daca nu esti in tara si urmeaza sa vii inainte de nunta, atunci ar putea fi destul de dificil sa organizezi totul fara a fi prezent fizic acolo unde se va desfasura intreaga poveste. Mai ales daca nu cunsoti furnizorii, localurile etc. Este mult mai bine daca te poti baza pe ajutorul unei persoane ce se poate deplasa in diferite locuri, oricand, pentru a se ocupa de tot ceea ce tine de organizarea nuntii. Asa ca, un organizator de nunti poate fi ceea ce iti trebuie.

4. Te vei incadra in buget. Da, poate sa para ciudat si incredibil, insa daca vei angaja un organizator de nunta profesionist, vei vedea ca te poate ajuta sa obtii anumite reduceri. Asta deoarece ii cunoaste pe furnizori. Deci, desi vei scoate mai multi bani din portofel pentru a-l plati pe cel ce te va ajuta sa organizezi nunta, ii vei recupera in urma reducerilor pe care ti le va obtine acesta.

Asadar, sunt 4 motive pentru a angaja un organizator de nunta. Mai sus ai vazut despre ce este vorba. Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz penru a viziona clipuri artistice de nunta. Daca inca nu ai gasit un videograf pentru eveniment, iar materialelel video de pe site ti-au atras atentia, nu ezita sa ne contactezi.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment