3 lucruri importante pe care sa le stii cand organizezi nunta

Urmeaza sa te castaoresti? Felicitari! Bineinteles ca poate esti prinsa in furtuna organizarii marelui eveniment, ceea ce poate fi destul de solicitant si nu in ultimul rand, stresant. Pentru ca stim ca nu este deloc usor sa organizezi nunta, mai ales ca nu faci asta in fiecare zi, am pregatit o lista cu 3 lucruri importante pe care sa le stii cand organizezi nunta. Afla despre ce este vorba.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

3 lucruri importante pe care sa le stii cand organizezi nunta

1. Tineti cont si de persoanele pe care parintii vostri vor sa le invite la nunta. Da, asa este, este nunta voastra, insa cu siguranta si parintii vostri isi vor dori sa vina la nunta si anumiti prieteni de-ai lor, ori unele rude pe care poate nici nu le cunoasteti. Insa, este bine sa le faceti si lor pe plac. Cu limita, bineinteles. Nu uitati ca si pentru parinti este un eveniment extrem de imprortant, nu numai pentru voi. Iar daca parintii va ajuta financiar sa organizati nunta, atunci cu siguranta este ideal daca ati tine cont si de preferintele lor. Aveti grja, insa, sa nu se intreaca masura, pentru ca este posibil ca astfel sa ajungeti sa va simtiti inconfortabil la propria nunta, precum doi intrusi care nu au ce cauta in preajma unor oameni pe care ii cunosc prea putin sau poate chiar deloc.

3 lucruri importante pe care sa le stii cand organizezi nunta

YouTube

2. Este bine sa tienti cont de bugetul de care dispuneti. Inainte de a organiza nunta trebuie sa stiti foarte clar care este bugetul alocat organizarii marelui eveniment. In felul acesta puteti lua multe decizii precum alegerea localului in care va avea loc nunta, numarul persoanelor ce ar putea participa la eveniment si multe alte lucruri. Este bine sa stiti cat va permite bugetul sa investiti in organizarea nuntii, astfel incat la final sa nu aflati ca ati depasit cu mult bugetul pe care vi l-ati fi permis sau sa fiti dezamagiti constatand ca nu va puteti permite anumite lucruri.

3. Nu uitati ca si invitatii conteaza. Da, asa este, este nunta voastra, este momentul vostru special, insa este bine sa tineti cont si de invitati, de confortul lor. Asa ca, aveti grija sa faceti anumite alegeri avandu-i si pe ei in vedere. Spre exemplu, alegeti meniul astfel incat sa va asigurati ca va fi pe placul lor. De asemenea, daca veti avea mai multi invitati la nunta, incercati sa gasiti un local incapator, nu sa ii inghesuiti pe toti intr-un loc in care in mod normal nu ar intra mai mult de 50 de persoane. Este impotant ca toata lumea sa se distreze si sa se simta bine la evenimentul vostru.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Si acum, la final, dupa ce ai aflat care sunt cele 3 lucruri importante pe care sa le stii cand organizezi nunta, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artisice de nunta. Daca urmeaza sa te casatoresti si inca nu ai ales un videograf pentru eveniment, iar clipurile de pe site ti-au atras atentia, nu ezita sa ne contactezi pentru a afla cat mai multe detalii.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment