15 lucruri pe care sa le stii inainte de nunta

Stim cu totii ca nunta este un pas important in relatie si nu in ultimul rand in viata. Asa ca, inainte sa faci pasul cel mare, afla care sunt cele 15 lucruri pe care sa le stii inainte de nunta. Sunt anumite intrebari pentru care este bine sa gasesti raspunsul inainte de a ajunge la altar. Este foarte important sa fii sincera cu tine insati. Afla detaliile din randurile care urmeaza.

15 lucruri pe care sa le stii inainte de nunta

1. Care este reactia iubitului tau cand vede ca ai succes? Se bucura pentru tine sau, din contra, se simte iritat sau poate chiar este gelos?

2. Va acceptati unul pe celalalt asa cum sunteti? Desigur, nimeni nu este perfect, insa asta nu inseamna ca celalalt trebuie sa isi schimbe partenerul de cuplu pentru a fi exact asa cum isi doreste el.

15 lucruri pe care sa le stii inainte de nunta

Expertise

3. Tu te cunosti pe tine suficient de bine? Pentru ca partenerul de cuplu sa te cunoasca, este bine ca tu la randul tau sa stii cine esti. Altfel cum poti sa iti dai seama daca intr-adevar va potriviti?

4. Cum te simti in acea relatie, esti fericita? Daca ramai prinsa intr-o relatie sprand ca lucrurile se vor schimba in timp, iar situatiile nefericite vor disparea, nu este in regula. Trebuie sa fii fericita cu partenerul de cuplu inainte de a ajunge la altar. Nu iti pune sperantele in viata de dupa nunta, crezand ca imediat ce va veti casatori va aparea si acea fericre care simti ca lipseste.

5. Te simti prinsa in acea relatie? Daca ai senzatia ca te sufoci, atunci cu siguranta este un semnal de alarma si poate nu ar trebui sa iti faci planuri pentru nunta.

6. Aveti o relatie echilibrata? Este important ca amandoi sa investiti timp, sa puneti suflet in acea relatie si sa luati decizii impreuna. Daca vezi ca tu te implici mai mult decat partenerul de cuplu, atunci cu siguranta ceva nu este in regula.

7. Cum sunteti cand petreceti timpul impreuna? Va distrati, va simtiti bine, sau ai senzatia ca aratati de parca ati fi obligati sa stai unul langa altul?

8. Din ce motiv esti in relatia aceea? Pentru ca il iubesti pe partenerul de cuplu si nu iti imaginezi cum ar fi viata fara el, sau din teama de a fi singura si de a o lua de la capat cu altcineva? Este important sa fii intr-o relatie din motivele corecte.

9. Aveti incredere unul in celalalt. Daca raspunsul nu este afirmativ, atunci clar este o problema. Increderea este foarte importanta in cuplu.

10. Ce fel de om este? Il cunosti bine, cu toate calitati si cu toate defectele?

11. Cum ramane cu atractia fizica? Nu uita ca si aceasta este importanta.

15 lucruri pe care sa le stii inainte de nunta

Sheen Falls Lodge

12. Te simti sustinuta de partenerul de cuplu? Este si acesta un aspect important pe care nu ai cum sa il neglijezi.

13. Simti ca impreuna incepeti sa cresteti, sa va maturizati, atat ca parteneri de cuplu, cat si individual?

14. Va doriti aceleasi lucruri de la viata, de la relatie? Este imprtant sa stiti daca amandoi aveti aceleasi asteptari.

15. Poti sa fii tu insati in prezenta lui? Doar pentru ca esti intr-o relatie nu inseamna ca trebuie sa te schimbi si sa devii altcineva de teama ca altfel nu vei fi acceptata.

Si acum, la final, dupa ce ai aflat care sunt cele 15 lucruri pe care sa le stii inainte de nunta, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Daca urmeaza sa te casatoresti si inca nu ai gasit un videograf pentru eveniment, iar clipurile de pe site ti-au atras atentia, nu ezita sa ne contactezi pentru detalii.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment