11 lucruri la care invitatii se gandesc in timpul nuntii

Unii sunt vizibil emotionati, in timp ce altii casca, se uita la ceas, sau au diferite reactii in diferite momente ale nuntii. Tu stii care sunt cele 11 lucruri la care invitatii se gandesc in timpul nuntii?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

11 lucruri la care invitatii se gandesc in timpul nuntii

1. „Oh, Doamne, imi place localul”. Daca vei alege localul cu grija, daca va fi decorat intr-un stil aparte, atunci cu siguramnta invitatii nu au cum sa nu fie surprinsi de locul in care va avea loc petrecerea de nunta.

2. „Au trecut deja 10 minute de cand trebuia sa inceapa ceremonia religioasa. Oare ce se intampla?”. Intarzierile sunt frecvente la nunta, din diferite motive. Ar fi bine ca in cazul intarzierilor sa va tineti invitatii ocupati prin diferite metode.

3. „Rochiile domnisoarelor de onoare? Nu sunt chiar atat de hidoase”. Unii se pot astepta ca domnisoarele de onoare sa poarte tinute nu tocmai frumoase, asa cum, probabil, au vazut in filme”.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
11 lucruri la care invitatii se gandesc in timpul nuntii

Vogue

4. „Mireasa! Acea rochie! Voalul!”. Toate miresele sunt frumoase. Sunt imbracate intr-o rochie care le pune in valoare frumusetea, sunt machiate si coafate intr-un mod aparte.

5. „Plang? Cred ca plang!”. Este firesc ca la nunta unii invitati sa se emotioneze. Este vorba despre un eveniment in timpul caruia sunt trezite mai multe sentimente.

6. „Ce moment… interesant!”. Ei bine, acel „interesant” este posibil sa fie unul sarcastic. Ai grija daca vrei sa iti surprinzi invitatii cu anumite momente mai deosebite in ziua nuntii. Este posibil sa nu fie impresionati, mai ales daca nu este unul ales cu grija.

7. „Deeeeeeeeeci, ceremonia religioasa poate sa dureze atat de mult?”. Da, este posibil ca invitatii sa se plictiseasca daca ceremonia religioasa dureaza mai mult decat s-ar fi asteptat. Desigur, aici totul depinde de preot, nu de voi. Aveti grija ca voi, mirii, sa nu pareti plictisiti si nerabdatori sa plecati mai repede din biserica. Tocmai de aceea este foarte important sa alegeti cu grija preotul, pentru ca de el tine foarte mult si reactia invitatilor.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

CITESTE SI: Lucruri carora invitatii la nunta nu le acorda importanta. Asa ca nu te stresa prea mult!

CITESTE SI: Ce trebuie sa faci pentru ca invitatii sa fie fericiti la nunta ta

8. „Se vede ca sunt facuti unul pentru celalalt!”. Sigur ii veti emotiona pe cei care vor fi prezenti la eveniment. Mai ales in timpul dansului mirilor! Cu siguranta vor fi mai multe momente in care le veti dovedi invitatilor ca va potriviti, ca formati cuplul perfect.

11 lucruri la care invitatii se gandesc in timpul nuntii

Bridestory

9. „Voi muri singur/a!”. Cand participi la o nunta si nu esti intr-o relatie, incepi sa te gandesti la viata ta amoroasa care nu este deloc roz in acel moment, motiv pentru care te vei putea intrista si vei incepe sa te gandesti ca tu nu vei trai niciodata astfel de momente.

10. „Cum ramane cu confetti?”. Sunt invitati care abia asteapta sa vada confetti. Nu-i lasati sa astepte prea mult timp.

11. „In sfarsit, a inceput petrecerea!” Oamenii abia asteapta sa se distreze, sa danseze si, de ce nu, sa si consume alcool.

Si acum, la final, dupa ce ai aflat care sunt cele 11 lucruri la care invitatii se gandesc in timpul nuntii, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Daca inca nu ai ales un cameraman pentru eveniment, iar materialele video de pe site ti-au atras atentia, nu ezita sa ne contactezi.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment